понеже съм супер смотан г*з и заплес днес си взех много качествено един бордюр с предна дясна джанта! давайте идеи къде да ги правя щото много ме дразни !
Известие
Collapse
No announcement yet.
Одрах си джантите! къде да ги оправя?
Collapse
X
-
Re: Одрах си джантите! къде да ги оправя?
Първоначално публикувано от bouncerпонеже съм супер смотан г*з и заплес днес си взех много качествено един бордюр с предна дясна джанта! давайте идеи къде да ги правя щото много ме дразни !
Звънни на колегата bass да ти обясни точно къде се намира. В двора на някакъв институт по мелиорации или нещо подобно
Ето в тая тема пише повече
http://alfaromeo-bg.com/forum/viewtopic.php?t=12892
Comment
-
Първоначално публикувано от bouncerмерси колега!
ще питам bass къде е това точно!
Аз съм писал къде е местото но имай предвид,че ако е надрана джантата и самия метал ,ще личи и след боядисването - малко или много та нема да е лошо алум. кит- 2 3 пъти шкурка и тогава боя ,там за това не могат да ти помогнат. Провери първо джантата на баланс да не е крива за всеки случай, иначе с кита се оправя лесно ако не е нещо криво,а само надрано а пък джантите ги правят буквално нови.
Успех и безаварийни !!!156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG
Comment
-
Re: ?
Първоначално публикувано от goldenlightще пишете ли гсм на това място за песакоструи - по бул Сливница и след околовръстното.. , и точен адрес. В другата тема сущо няма телефон и точен адрес. Bouncer, ти твоята джанта на песакостуи ли я мина или..?
Мерси за информацията предварително
Ето тук се пада
Comment
-
Еййййй добре че ви светнах за правилното място за боядисване на джантинаистина момчетата бачкат страшно добре
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
Comment